A A A
DINSDAG 22 SEPTEMBER 06:20
Legenda verkeersinformatie
Langzaam Snel
 
 
 
 
 
Kaartopties
Verkeershinder
Ernstige Hinder
Grote Hinder
Matige Hinder
Lichte Hinder
Onbepaald / geen Hinder
Wegwerkzaamheden
Evenementen
Locaties, zones en overige weginformatie
Routeplanner
Vervoersmidel:

Start: Bestemming
Twitter
  Auto
  Het wordt steeds drukker op de weg. Daarnaast veroorzaken werkzaamheden aan wegen in Weert-Roermond en omgeving extra verkeershinder. Weert-Roermond kan alleen bereikbaar blijven als er minder auto's en vrachtauto's in de spits rijden.

  Limburg-Bereikbaar stimuleert automobilisten op een andere manier te reizen dan met de auto en biedt daarvoor ook alternatieven.

  En als u de auto wilt of moet gebruiken, reis dan in ieder geval slim met de auto. Check deze website voor de actuele verkeerssituatie, alle wegwerkzaamheden en parkeermogelijkheden in Weert-Roermond en de regio. Limburg-Bereikbaar informeert u (ook via Twitter) over de actuele reistijden en wegwerkzaamheden van de wegbeheerders in de regio en helpt u om goed voorbereid op weg te gaan.
  Goed voorbereid op weg
  Door u goed te informeren voordat u op weg gaat, voorkomt u vertragingen en gemiste afspraken. Hoe vroeger u zich op de hoogte stelt, hoe meer mogelijkheden u hebt om slim te reizen.

  Gebruik bijvoorbeeld een routeplanner die reistijden voor auto en openbaar vervoer vergelijkt en daarbij rekening houdt met de gebruikelijke files. Kijk op onze kaart! Handig is ook de interactieve kaart, waarop u in één oogopslag alle (geplande) wegwerkzaamheden in de regio ziet. Het loont vaak de moeite om vlak voor vertrek nog even de actuele verkeerssituatie na te trekken via internet, telefoon of sms. Zo kunt u beoordelen of ‘nu’ een goed moment is om op weg te gaan.

  Tip: lees eerst thuis uw mail en vertrek pas na de spits.
  Gebruik een deelauto
  Hebt u maar af en toe een auto nodig? Dan is een abonnement voor een deelauto wellicht iets voor u. Via Greenwheels kunt u op elk moment gebruik maken van één van de tien auto's in Weert-Roermond.

  Kijk op de website hoe het werkt.
  verwacht u vertraging?
  De trein is sneller dan u denkt!
  Kijk op filewissel voor de actuele reistijden van de trein naar uw bestemming.
  Reis slim, ga carpoolen
  Veel mensen die naar hun werk rijden, zitten alleen in hun auto. Als er vier mensen zaten in alle auto’s die voor het woon-werkverkeer worden gebruikt, dan zouden er in de spits zeventig procent minder auto's rijden. Maar carpoolen is niet alleen goed voor het milieu, ook voor uw portemonnee.
  Wilhelminaplein
  Wilhelminaplein

  Heel
  Gratis €0,00
  Dorpsplein
  Dorpsplein

  Beegden
  Gratis €0,00